Zondag 18 oktober: Visages Villages bij h19

LET OP DEZE VERTONING GAAT NIET DOOR.

Locatie:
Theaterzaal h19
Heuvel 19
4901 KB Oosterhout

Ontvangst: 10.30 uur
Start programma: 11.00 uur

Voorafgaand aan de film verzorgt een vakdocent van h19 een inleiding op de film.

Visages Villages

Agnès Varda –‘de grootmoeder van de Nouvelle Vague’- en de vijfenvijftig jaar jongere fotograaf en schilder JR reizen door het platteland van Frankrijk en doen daar dorpjes aan om de lokale gemeenschap te ontmoeten. Ze fotograferen portretten van mensen, die vervolgens ter plekke worden uitvergroot en op muren of andere plekken worden geplakt. Dit gegeven is een simpele doch effectieve manier om de kracht van beelden naar voren te laten komen. De jonge fotograaf en oude filmmaakster (Varda overleed in 2019 op 90 jarige leeftijd) verschillen enorm van elkaar, maar delen een liefde voor mensen en visuele kunst.
Winnaar van het Gouden Oog voor de beste documentaire op het Cannes filmfestival.


Conform de richtlijnen zijn er 25 tickets beschikbaar voor deze vertoning.

Algemeen
Ticketprijs: €10,00 (incl. koffie/thee bij ontvangst)
Reserveren verplicht.