Dinsdag 3 november: Bulado

LET OP DEZE VERTONING GAAT NIET DOOR.

Locatie:
Corneliuskerk
Houtse Heuvel 12
Den Hout

Ontvangst: 19.45 uur
Start programma: 20.00 uur

Deze film is onderdeel van het programma Allerzielen 2020 van Stichting Cornelius en h19.

Bulado

De elfjarige Kenza (Tiara Richards) woont samen met haar vader Ouira (Everon Jackson Hooi) en opa Weljo (Felix de Rooy) op een autosloperij in de binnenlanden van Curaçao. De twee mannen zijn elkaars tegenpolen: Ouira is een kordate, rationele politieagent, terwijl Weljo zich identificeert met de oorspronkelijke bewoners en de spiritualiteit van het eiland. Wanneer de relatie tussen Ouira en Weljo steeds verder op de spits gedreven wordt, zoekt de eigenzinnige Kenza vastberaden naar haar eigen weg tussen de twee uitersten. De nuchtere mentaliteit van Ouira biedt haar niet altijd meer wat ze nodig heeft en geleidelijk stelt ze zich steeds meer open voor de mystieke en geruststellende tradities van haar opa.

Bulado won onlangs het Gouden kalf voor beste Nederlands film van 2020.


Conform de richtlijnen zijn er 30 tickets beschikbaar voor deze vertoning.

Algemeen
Ticketprijs: €7,50
Reserveren verplicht.